Kort om Zoneterapi:
Zoneterapi er en gammel behandlingsform. Det er vanskeligt at plasere zoneterapiens oprindelsessted, om det er hos ægypterne, de amrikaniske indianer, eller sten? Zoneterapi er en fantastisk behandlingsform, der genskaber balancen i kroppen,renser ud for affaldsstoffer og reducerer stress homoner. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man via trykbehandling under fødderne opnår en stabiliserende effekt overalt i kroppens organer Og vævsomrder, som en ekstra supplement til zoneterapien kan man arbejde med trykmassage og punkter overalt på kroppen.

Terapeuten danner sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke gennem de enkelte rekflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand m. v. Behandlingerne tilrettelgges herefter på dette grundlag.

Der kan sagtens forkomme ømhed i zoner,der berører organer og vævsomrder, som klienten ikke har haft nogen anelse om var/er i ubalance. En af fordelene zoneterapeuten har frem for lægener,at man på et tidligt tidspunkt kan konstantere begyndende problemer i organer eller vævsomrder, og kan derfor inden tilstanden udvikler sig til en helbredsbelastning nå,at genoprette balancen.

Reaktioner:
Reaktionerne ses som et led i helbredelsen, selvom de ofte kan være ubehagelige eller direkte smertefulde.

- Afslappende træthed og dyb søvn.
- Forøget vandladning (uklar og kan lugte ubehagelig)
- Forøget tarmfunktion, afføringen kan blive ildeluktende,slimet, misfarvet,og der kan forekomme luftdannelser.
- Udskillelse gennem næse og svælg,hvilket kan give sekreter, der kan varierer i farve, lugt og konsistens.
- Huden aktiveres,svedreaktionen øges, og bliver ildelugtene. Derkan forekomme små udbrud af eksem.
- Kvinder udskiller mere udflåd ofte skarp og koncentreret, at det fremkalder irritation eller svie i det omkringlggende væv.
- Gamle sygdomme,som ikke helt er blevet kureret eller som er undertrykt med medicin, kan for en kortere periode bryde ud på ny for,at blive færdig behandlet.
- Psykiske reaktioner optrder over en bred skale, lige fra gråd til befrielse af latter.

Hvis en eller flere af disse reaktioner kommer, er det en reaktion på behandlingen, og så er det vigtigt klienten ikke stopper behandlingerne,også selvom reaktionerne af og til kan være ubehagelige. Reaktionerne er positive og et led i behandlingensforløbet. Reaktionerne skal ikke opfattes som en forværing,men som led i behandlingen..

Massage-Triggepunkt-Merdian
Massage er en af de ældste afslapnings/behandlingsteknikker. Massage stammer fra Kina 3000 f.KR. Der findes mere end 80 forskellige massageformer idag. Den massage jeg bruger har en effekt med det samme du står af briksen. Jeg arbejde på triggerpunkterne,og på meridianernebanerne.Det vil sige,fx en muskel der er spændt,går jeg ind i trigger pk.-for at få musklen til at slippe sit greb. Merdian banerne giver energi i kroppen, når de løsnes op, bliver stangneret energi frigjort.br/> Massagens kunst, der løsner alle former for stress og indre spndinger.

Hele vores liv manifesterer sig i musklerne,lige fra forsterstadiet,ja faktisk fra undfangelsen-således kan fortrængte konflikter udvikle nogle karakterististiske muskelspndinger i kroppen. Disse muskelspændinger virker til en begyndelse som en beskyttelse mod de intense indre følelser fx angst, som ligger fortrænkt i underbevidstheden. Efterhånden kommer musklen til at rumme selve den følelsemæssige konflikt. Musklen bliver som et panser der rummer selve stressangsten, og personens tilbagevendende stress angst er nerveimpulser, som sendes fra musklen til nervesystemet/eller omvendt.

- Forbedre blodcirkulationen
- Fjerner affaldsstoffer
- Løsner spændinger/overalt i kroppen
- Virker beroligende
- Reducerer stress/psykiske problemer

Psykobiologisk bevidsthedsterapi:
Destruktive adfærdsmønster og tankermønster.
Nyere forsking har i de sidste årtier fundet ud af at tanker og følelser følges ad. Via nervesystemet sendes signalstoffer/neurotransmitter afhængig af hvilke tanker vi tnker, ud i blodet og forsyner de indre organer,nervesystem, fordøjelsen og immunforsvaret. I samarbejde med klienten arbejdes med bevidsthedsterapi. Dvs. arbejder bevidst på at ændre destruktive adfærdsmnster/tankermønster. Da man ved at det på sigt skaber sygdomme; alligier, astma, migærne/hovedpine, diabeties 2, forhøjet blodtryk, hjerte/kar-sygdomme, ja selv kræft.

Fodpleje:
Fjernelse af hård hud, vorter/ligtårne- klipning af negle/nedgroet-slibning/rensning.
Massage til knæ.

Ansigtspleje:
Afrensning - hudanalyse - peeling - damp - dybderens - ampul efter hudtype - ansigts-, skulder- og nakkemassage - ansigts- og dekolte maske - tonic - jen-og dagcreme samt produkt og plejevejledning.